مجله «فقه»، بستری اختصاصی برای کاوش علمی و اشاعه تحقیقات در زمینه فقه اسلامی است. فقه به‌عنوان یکی از پویاترین و عمیق‌ترین رشته‌های علوم اسلامی، شامل فهم و کاربرد قوانین اسلامی برگرفته از قرآن، سنت و میراث غنی فکری فقهای مسلمان است. این مجله با فراهم کردن فضایی برای تحقیق دقیق دانشگاهی، تحلیل انتقادی و دیدگاه‌های بدیع در مورد مسائل معاصر و کلاسیک در حقوق اسلامی، به دنبال کمک به گفتمان جاری در مورد فقه است.  مجله فقه قصد دارد شکاف بین دانش سنتی اسلامی و چالش‌های مدرن را پر کند و درک عمیق‌تری از نحوه پرداختن فقه به پیچیدگی‌های دنیای امروز تقویت کند. این مجله با انتشار مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا، مطالعات موردی و نقدهای انتقادی، به عنوان منبعی برای محققان، شاغلین و دانشجویان حقوق اسلامی و همچنین هر کسی که به تلاقی ایمان، قانون و جامعه علاقه مند است، خدمت می کند. ما از مشارکت‌هایی دعوت می‌کنیم که مبانی نظری فقه، توسعه تاریخی آن، مطالعات حقوقی تطبیقی ​​و کاربرد آن در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی متنوع را بررسی می‌کنند. از طریق این مجله، ما آرزوی حمایت از اصول عدالت، برابری، و استدلال اخلاقی را داریم که در قلب فقه اسلامی قرار دارد، در حالی که تشویق به گفتگو و رشد فکری در جامعه جهانی مسلمانان و فراتر از آن می‌کنیم.

مجله «فقه» از ابتدای سال 1399، نسخه چاپی ندارد و تنها با پرداخت هزینه و تکمیل فرم اشتراک توسط مخاطبین محترم ارائه خواهد شد.

قابل توجه نویسندگان محترم؛ داشتن شناسه پژوهشگر(ORCID) برای مقالاتی که پذیرش نهایی می شوند الزامی است

راهنمای دریافت شناسه ارکید را از اینجا دریافت نمایید

هزینه های انتشار مقاله

هزینه داوری: سه میلیون ریال 

هزینه ترجمه انگلیسی(چکیده،منابع) و انتشار مقاله: هفت میلیون ریال

واریز هزینه به شماره کارت: 0789-5000-9977-6037

به استناد ماده واحده مصوبه جلسه 625 مورخ 1387/03/21 شورای عالی انقلاب فرهنگی «مصوبات شورای عالی حوزه علمیه قم در خصوص اعطای امتیاز علمی، تأسیس انجمن‌های علمی، قطب‌های علمی و واحدهای پژوهشی و همچنین امتیازات کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره و آزاداندیشی در حوزه، دارای اعتبار رسمی بوده و موجد امتیازات قانونی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه است». 

شماره جاری: دوره 31، شماره 2(فصل تابستان- پیاپی 118)، تیر 1403، صفحه 1-202 

ابر واژگان